Geboortekaartjes

In onze drukkerij hebben wij vele monsterboeken klaarstaan met voorbeelden van geboortekaartjes. U kunt deze boeken een paar dagen meenemen en thuis rustig uw keuze bepalen. Modern, traditioneel, fleurig of zwart-wit. Er zit altijd iets bij.

Daarnaast kunt u een aantal collecties ook online bekijken: deze staan hieronder. Als u uw keuze heeft gemaakt maken wij een proefprint voor controle. Na uw akkoord krijgt u de enveloppen mee om vast de adressen te schrijven. Als de baby is geboren geeft u de laatste gegevens door en vrijwel dezelfde dag ontvangt u de gedrukte kaarten.
U kunt ook uw eigen kaartje ontwerpen. Afhankelijk van het ontwerp zal deze in offset of digitaal gedrukt worden. Als u een kant-en-klaar ontwerp heeft moet u dit als PDF aanleveren. Op verzoek kunnen wij het kaartje digitaal voor u opmaken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Sinds kort staat er een nieuwe collectie geboortekaarten online. Buromac heeft haar collectie Baby Folly online gezet. Door op de groene link te klikken kunt u online de geboortekaartjes bekijken.

Openingstijden drukkerij

Ma t/m vrij 9.00-12.30 & 13.30-17.00
Zaterdag gesloten
Telefoon 0481 – 367 263
Let op: Elst kent een blauwe zone dus gebruik uw parkeerschijf bij een bezoek aan onze winkel of drukkerij.