Bruna Herberts: uw kantoorboekhandel

Niet alleen voor tijdschriften en boeken…

Natuurlijk loopt u voor uw tijdschriften, zowel Nederlands als buitenlands, bij ons naar binnen. We hebben ongeveer zo’n 750 tijdschriften in ons assortiment: van sport tot puzzel, van interieur tot glossys. Voor ieder wat wils dus. Maar we hebben natuurlijk ook een uitgebreide keuze aan boeken voor jong en oud. Mocht er iets niet in onze collectie zitten dan kunnen we dit voor u bestellen.

Ook op het gebied van kantoorartikelen kunt bij ons terecht. Of het nu voor thuis, school of het werk is, bij ons vind je het. Enveloppen, schrijfwaren, papier, ordners, enveloppen, tabbladen, schrijfblokken, schriften en nog veel meer. Ons eigen Bruna huismerk is hierin erg voordelig. Dat is kwaliteit voor een scherpe prijs.

Openingstijden Winkel

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag & woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Telefoon 0481 – 367 266
Let op: Elst kent een blauwe zone dus gebruik uw parkeerschijf bij een bezoek aan onze winkel.

Boekenbon

De vertrouwde boekenbon: altijd welkom en zowel in de winkel als online in te wisselen. Voor een kookboek, een spannend boek, een kinderboek, voor ….

Wenskaarten

Een kaartje krijgen is altijd leuk. Een kaartje versturen nog leuker! Maak een keuze uit ons ruime assortiment.

Cadeaukaarten & Blad cadeau

Blad cadeau is een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkverpakking. Met een ruime keuze uit bekende tijdschriften is Blad cadeau het ideale cadeau voor vrouwen, mannen en kinderen! Na een aantal nummers stopt het abonnement vanzelf.
Naast onze eigen Bruna cadeaukaarten bieden we ook een ruim assortiment muziek, mode, vrije tijd of hobby cadeaukaarten aan. Dit is altijd een geslaagd cadeau.

Inktcartridges

De gangbare merken als HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark verkrijgbaar, maar u kunt ook eens  het Bruna huismerk proberen.

Postzegels

Postzegels of pakketzegels: Bruna Herberts heeft ze in huis. Toch makkelijk als u iets wilt versturen.

Hobby-artikelen

Lijm, schaar, kleurpotloden of gekleurd papier: u vindt het in onze winkel. Maar ook kleurboeken voor volwassenen zitten in ons assortiment.

Kado-artikelen

Op zoek naar een leuk kado? Wij hebben diverse leuke kado-suggesties voor u. Kom eens kijken bij Bruna Herberts.